Kuvakirjat Toimitusajat

Kuvatkirjaksi.fi -kuvakirjapalvelun kaikki kirjat ovat laadukkaita ja kestäviä. Kuvanlaatu on kohdillaan, sivut on painettu silkkipäällystetylle taidepainopaperille. Sivumäärät, kirjasta riippuen, ovat 24 -120. Kaikkiin kirjamalleihin tulee automaattisesti valkoinen esilehti kirjan alkuun ja loppuun. Asiakas voi halutessaan pyytää kirjat ilman esilehtiä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Hinnat alkaen 17,90 (Basic).

Paperivalinta

Olemme painaneet vuosikausia kuvakirjat silkkipintaiselle 150 g taidepainopaperille asiakkaiden enemmistön pyynnöstä. Jos kuitenkin haluat meidän käyttävän kiiltävää 150 g taidepainopaperia, laita ystävällisesti tilauksesi jälkeen tilausvahvistuksesi meille osoitteeseen info@kuvatkirjaksi.fi ja otsikoksi pyyntö: Kiiltävä paperi.


mallikuva Special Pro

Erikoissidoksen ansiosta kuvakirjan aukeamat avautuvat tasaisena pintana, eikä kuvaa jää piiloon selkämyksen sidontaan. Kirjassa on erillinen käärepaperi. Sisäsivut ovat 216g silkkipäällystettyä taidepainopaperia.

mallikuva Select

Select-kuvakirjoissa on painettu kova kansi, johon saat oman kuvan. Sisäsivut ovat 150g silkkipäällystettyä taidepainopaperia. Select on suosituin kuvakirjamme.

mallikuva Basic

Basic on pehmeäkantinen, liimasidottu kirja, jonka painettu kansi on tukevaa kartonkia. Sisäsivut ovat 150g silkkipäällystettyä taidepainopaperia.

mallikuva Personal Pro

Personal Pro -kuvakirjojen erikoisuus on sivujen kääntötavassa, jonka ansiosta aukeamakuva on lähes saumaton. Toisin kuin Special Pro -kirjoissa, Personal Pro -kirjoihin ei tule erillistä käärepaperia, vaan kansi on liimattu yliveto, kuten Select -tuotteissa. Sisäsivut ovat 216g silkkipäällystettyä taidepainopaperia.

mallikuva Valmiit teemat

Valmiit teemapohjat helpottavat kirjan suunnittelua. Teemat, erilaiset kehykset ja leikekirja -elementit ovat käytössäsi Select -kuvakirjamalleissa (koot A4 ja A5).

mallikuva Kirja omasta pdf:stä

Voit tehdä kuvakirjan myös omalla taitto-ohjelmallasi, esimerkiksi InDesignilla, ja toimittaa taittoaineiston pdf-muodossa. Tutustu ohjeisiin!

Lataa kuvakirjaohjelma