Vinkit ja ideat


Kutsu, onnittele ja kiitä persoonallisilla korteilla!

Omista kuvista tehdyt kutsu-, onnittelu-, ja kiitoskortit antavat persoonallisen säväyksen kekkereille kuin kekkereille. Alta löydät ideoita korttien tekoon, olipa kyseessä valmistujaiset, rippijuhlat, häät tai vaikkapa lastenkutsut.

Ideat näyttävän kuvakirjan tekoon

Onko sinulla kuvat valmiina, mutta kaipaat uusia ideoita näyttävän kuvakirjan tekoon? Normaalista kuvakirjasta asettelultaan edukseen erottuvan kirjan tekoon ei välttämättä tarvitse ammattimaista graafista silmää, sillä näillä, tekemistä helpottavilla vinkeillä, saat piristystä kirjasi sivuille.

Uusi ilme kotiin helposti canvas-tauluilla

Moni meistä kaipaa aina silloin tällöin uusia tuulia kotiin. Pieneen piristykseen et välttämättä tarvitse pensseleitä ja siveltimiä, sillä canvas-tauluilla saat helposti ja nopeasti uutta ilmettä ja tyylikkyyttä kotiin.

Parhaat vinkit joulukortin suunnitteluun

Joulun lähestyessä on aika muistaa ystäviä ja läheisiä näyttävillä joulukorteilla. Itse tehty kortti ilostuttaa saajaansa erityisen paljon ja erottuu edukseen muiden joukosta. Kortin teko omista kuvista on hauskaa ja helppoa. Alta löydät opastusta kortin tekoon ja muutaman vinkin suunnittelupuuhiin jos tuntuu siltä että ideat ovat vielä kadoksissa.