Toimita pdf

NÄIN TEET PDF-AINEISTON OMASTA TAITOSTASI – TOIMITUSOHJEET


Voit tehdä kuvakirjasi taiton myös omalla taitto-ohjelmallasi, esimerkiksi InDesignilla. Tällöin kuvakirjasi aineisto toimitetaan painoon pdf-muodossa. Toimithan tämän sivuston ohjeiden mukaan.

Sivun alareunasta löydät vakiokokoisten kuvakirjatuotteiden InDesign-pohjat. Tuotevaihtoehdot ja tuotehinnat ovat samat kuin jos tekisit kuvakirjatuotteesi Kuvatkirjaksi-ohjelmalla. Ks. Tuotteet ja hinnasto. Mikäli haluat tehdä tuotevalikoimastamme poikkeavan kokoisen kuvakirjan, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.


Kuvakirjasi PDF-aineiston toimittaminen painoon

Kun painovalmis PDF-aineisto (kansitiedosto ja sivutiedosto) on valmis, kirjoita jollakin teksturiohjelmalla vielä tekstitiedosto, jossa omat yhteystietosi, toimitus- ja laskutusosoite, kirjatuotetyyppi ja painosmäärä, tieto kuvissa käytetyistä väriprofiilista sekä mahdollisesta etusetelikoodista (alennuskoodi). Laita kaikki kolme tiedostoa samaan kansioon ja pakkaa siitä esim. ZIP-paketti. Vastaanottajaksi laitetaan info(at)kuvatkirjaksi.fi.

Voit toimittaa aineistosi meille sähköisesti myös käyttäen ilmaista ja turvallista www.wetransfer.com -palvelua netissä. Lisää tiedostosi, oma sähköpostiosoitteesi ja vastaanottajaksi info@kuvatkirjaksi.fi. Tekstikenttään voit lisätä tietoja tilauksestasi ja yhteystietosi. Kun aineisto on siirtynyt siirtopalveluun saat kuittauksen sähköpostiisi. Myöhemmin kun aineisto vastaanotetaan tuotantoa varten, saat uuden kuittauksen jolloin voit varmistua aineistosi perille menosta.

Kun tilaat kuvakirjasi pdf-aineistosta, tuotevaihtoehdot ja tuotteiden hinnat ovat muuten samat kuin jos tekisit kirjasi Kuvatkirjaksi-ohjelmalla. Poikkeuksena aineston käsittelymaksu 31 euroa/lähetys.


Voit toimittaa aineiston myös postitse (CD/DVD/muistitikku)

  • lähetysosoite: Kuvatkirjaksi.fi, Runeberginkatu 5 B K2, 00100 Helsinki
  • liitä mukaan saate, josta löytyy täydelliset yhteystietosi toimitus- ja laskutusosoitteineen
  • mainitse saatteessa myös mahdollinen alennuskoodi ja myönnetty prosenttialennus
  • käsittelymaksu 31 euroa/lähetys
  • lähetettyjä aineistolevyjä tai muistitikkuja ei palauteta