Lataa suunnitteluohjelma

Macin Catalina, BigSur ja Monterey-käyttöjärjestelmien käyttäjille ei tule automaattista päivitysehdotusta vaan ohjelma on ladattava alla olevasta Mac OS X omenalinkista korvaamaan mahdollinen vanha asennus.


Aloita suunnittelu lataamalla ilmainen suunnitteluohjelma

Kuvatkirjaksi-suunnitteluohjelmalla kuvat asetellaan vedä-ja-pudota menetelmällä. Aiempaa kokemusta kirjan tekemisestä ei tarvita. Suunnittelun avuksi löydät sivuiltamme ohjeita sekä voit tutustua useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Suunnitteluohjelman asennustiedoston mukana tulevat automaattisesti kuvakirjat, kalenterit, julisteet, canvas-taulut, lahjakortit sekä joukko taustakuvia yms., joita voit käyttää projekteissasi. Jos haluat tilata kuvakortteja tai teemallisia kuvakirjoja tai tarvitset lisää taustakuvia, kehyksiä, maskeja ja leikekuvia, lataa ne erikseen ruksimalla haluamasi tuote ”automaattinen päivitys” –ikkunassa käynnistäessäsi ohjelman.

asennustiedostot

Lataa ohjelma kuvakkeesta

Lataa Mac -sovellus

Microsoft Windows

Laitteistovaatimukset

  • Windows XP SP2, Vista, Windows 7, 8 tai 10
  • 0,5 – 6 GB kovalevytilaa riippuen tuotteiden määrästä
  • Vähintään 2 GB muistia (suositus 4 GB)
  • Laajakaista


Windows-asennus

Lataa ohjelma koneellesi. Kun lataus on valmis käynnistä kuvatkirjaksi.exe-asennusohjelma ja seuraa näytön ohjeita.

Lataa Mac -sovellus

Apple Mac OS X

Laitteistovaatimukset

  • Kuvatkirjaksi uuden marraskuussa 2021 julkaistun version voi asentaa kaikkiin 32-bittistä (Mojave viimeisin) ja 64-bittistä (kaikki versiot) käyttöjärjestelmää käyttäviin laitteisiin.
  • Sovellus vie 0,5-6 GB kovalevytilaa riippuen valittujen tuotteiden määrästä. Ensiasennus sisältää yleisimmät kuvakirjamallit. Ohjelma ehdottaa automaattisesti asennuksen jälkeen ladattavaksi lisää tuotteita. Voit ladata lisätuotteet heti tai myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. Latauksen nopeus riippuu käyttämästäsi internet-yhteydestä.
  • Muistivaatimuksena vähintään 2 GB muistia (suositus 4 GB)
  • Nettiyhteys


Macintosh-asennus

Lataa ohjelma koneellesi. Se toimitetaan levytiedostona Kuvatkirjaksi. Jos levytiedosto ei aukea automaattisesti, kaksoisnapsauta sitä. Vedä Kuvatkirjaksi-ohjelman kansio Ohjelmat-kansioon. Jos haluat lisätä Kuvakirjaksi-ikonin Dockiin, voit tehdä sen vetämällä sen Launchpadista tai painamalla hiirellä ikonia ja valitsemalla avautuvasta vetovalikosta "valinta" ja "asenna Dockiin".

Päivitä 2022 kalenteripohjat ohjelmaasi!

Vain päivitetyssä versiossa on vuoden 2022 kalenterit.

Toimi näin: Avaa pc:lläsi tai Macilläsi oleva kuvatkirjaksi-ohjelma työpöydän kuvakkeesta tai ohjelmat-valikosta. Ohjelma tutkii automaattisesti onko uutta päivitettävää ja tarjoaa niitä hyväksyttäväksi. Asenna/Install ensin "Sovelluksen tiedot" (nuoli 1.) ja sen jälkeen "Kalenterit" (nuoli 2.). Tämän jälkeen sulje ikkuna ja jatka normaalisti eteenpäin luomalla uuden projektin tai jatkamalla jo aiemmin aloitettua projektia.

asennustiedostot

Tuotteiden tilaaminen ja maksaminen

Tilaaminen ja maksaminen tapahtuu sähköisesti siinä vaiheessa, kun valmis tuote lähetetään palvelun tarjoajalle. Maksutavat: verkkopankit sekä Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortit. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Huom: kun teet tilauksen, odota ohjelman vahvistusta kuvien siirtymisestä palvelimelle ennen kuin suljet ohjelman.