Lataa suunnitteluohjelma

Mac OS X uusimman Ventura-käyttöjärjelmän käyttäjät: Lataa alla olevasta Mac OS X omenalinkistä uusin Kuvatkirjaksi 2021r3.2 versio. Jos sinulla on ollut käytössä vanhempi versio Kuvatkirjaksi -ohjelmasta, korvaa se asennuksen yhteydessä tällä 2021r3.2 versiolla. Kuvatkirjaksi 2021r3.2 version lataamista suositellaan myös kaikille vanhempien käyttöjärjestelmien käyttäjille. Asennus ei poista valmiita tai valmisteilla olevia kuvakirja- tai muita projekteja.


Aloita suunnittelu lataamalla ilmainen suunnitteluohjelma

Kuvatkirjaksi-suunnitteluohjelmalla kuvat asetellaan vedä-ja-pudota menetelmällä. Aiempaa kokemusta kirjan tekemisestä ei tarvita. Suunnittelun avuksi löydät sivuiltamme ohjeita sekä voit tutustua useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Suunnitteluohjelman asennustiedoston mukana tulevat automaattisesti kuvakirjat, kalenterit, julisteet, canvas-taulut, lahjakortit sekä joukko taustakuvia yms., joita voit käyttää projekteissasi. Jos haluat tilata kuvakortteja tai teemallisia kuvakirjoja tai tarvitset lisää taustakuvia, kehyksiä, maskeja ja leikekuvia, lataa ne erikseen ruksimalla haluamasi tuote ”automaattinen päivitys” –ikkunassa käynnistäessäsi ohjelman.

asennustiedostot

Lataa ohjelma kuvakkeesta

Lataa Mac -sovellus

Microsoft Windows

Laitteistovaatimukset

  • Windows XP SP2, Vista, Windows 7, 8 tai 10
  • 0,5 – 6 GB kovalevytilaa riippuen tuotteiden määrästä
  • Vähintään 2 GB muistia (suositus 4 GB)
  • Laajakaista


Windows-asennus

Lataa ohjelma koneellesi. Kun lataus on valmis käynnistä kuvatkirjaksi.exe-asennusohjelma ja seuraa näytön ohjeita.

Lataa Mac -sovellus

Apple Mac OS X

Laitteistovaatimukset

  • Kuvatkirjaksi uuden marraskuussa 2022 julkaistun version voi asentaa kaikkiin 32-bittistä (Mojave viimeisin) ja 64-bittistä (kaikki versiot) käyttöjärjestelmää käyttäviin laitteisiin.
  • Sovellus vie 0,5-6 GB kovalevytilaa riippuen valittujen tuotteiden määrästä. Ensiasennus sisältää yleisimmät kuvakirjamallit. Ohjelma ehdottaa automaattisesti asennuksen jälkeen ladattavaksi lisää tuotteita. Voit ladata lisätuotteet heti tai myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. Latauksen nopeus riippuu käyttämästäsi internet-yhteydestä.
  • Muistivaatimuksena vähintään 2 GB muistia (suositus 4 GB)
  • Nettiyhteys


Macintosh-asennus

Lataa ohjelma koneellesi. Se toimitetaan levytiedostona Kuvatkirjaksi. Jos levytiedosto ei aukea automaattisesti, kaksoisnapsauta sitä. Vedä Kuvatkirjaksi-ohjelman kansio Ohjelmat-kansioon. Jos haluat lisätä Kuvakirjaksi-ikonin Dockiin, voit tehdä sen vetämällä sen Launchpadista tai painamalla hiirellä ikonia ja valitsemalla avautuvasta vetovalikosta "valinta" ja "asenna Dockiin".


Huom. käynnissä olevista ohjelmistopäivityksistä johtuen osalla Windows -käyttäjistä voi kalentereissa näkyä vanhentuneet kalenteripohjat. Voit kuitenkin huoletta tilata kalenterin, sillä tarkastamme saapuneen aineiston ja päivitämme sen tarvittaessa vastaamaan vuoden 2023 kalenteria.

Tuotteiden tilaaminen ja maksaminen

Tilaaminen ja maksaminen tapahtuu sähköisesti siinä vaiheessa, kun valmis tuote lähetetään palvelun tarjoajalle. Maksutavat: verkkopankit sekä Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortit. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Huom: kun teet tilauksen, odota ohjelman vahvistusta kuvien siirtymisestä palvelimelle ennen kuin suljet ohjelman.