Uusi ilme kotiin helposti canvas-tauluilla

Moni meistä kaipaa aina silloin tällöin uusia tuulia kotiin. Pieneen piristykseen et välttämättä tarvitse pensseleitä ja siveltimiä, sillä canvas-tauluilla saat helposti ja nopeasti uutta ilmettä ja tyylikkyyttä kotiin.

Alla ideoita ja esimerkkejä canvas-tauluilla sisustamiseen. Löydät taatusti kuvakätköistäsi sopivat kuvat joka huoneeseen! Yhden taulun sijaan, voit myös tehdä taulukollaaseja asettelemalla seinälle useampia tauluja vierekkäin.

Lastenhuone

Lastenhuoneen seinät voi koristaa otoksilla aktiivisista lapsista itsestään! Perinteisten potrettien sijaan kannattaa välillä käyttää kuvia, joissa lapset tekevät sitä mistä tykkäävät. Oli se sitten palikoilla leikkimistä, kiipeilyä, piirtämistä tai nukkeleikkejä. Otokset perheen nelijalkaisten kanssa ovat myös aina hellyttäviä ja hyviä vaihtoehtoja tauluun.Nuoren huone

Nuorisolla, kuten vähän varttuneemmallakin väellä, on kännykät täynnä hauskoja selfie- ja kaverikuvia. Puhelimilla otetut kuvat eivät kuitenkaan monesti täytä laadullisesti niitä vaatimuksia, joita suuremman taulun teko vaatii. Mikäli kuitenkin halajat kuvista taulun tehdä, voit koota yhteen tauluun useamman kuvan pienemmässä koossa ja näin saat ikuistettua myös puhelimessa olevat kuvat canvas-tauluun.


Olohuone

Olohuoneen ilmeen saat heitettyä täysin ympäri suurella canvas-taululla. Näyttävä 120x80cm canvas-taulu sanelee jo suurilta osin isommankin huoneen tunnelmaa. Keväällä taulun aiheeksi voi valita vaikka kauniin luontokuvan, näkymän mökkilaiturilta tai vanhemman otoksen joka muistuttaa lapsuuden kesistä. Maailmanmatkaajat koristavat olkkarin näyttävällä reissukuvalla.


Ruokailuhuone

Ruokailuhuoneen tai keittiön seinälle sopii keväällä pirteitten kesäkuvien lisäksi esimerkiksi vanhat valokuvat. Löytyykö yhteinen leipomiskuva äidin kanssa tai kuva, jossa istuskelet isän sylissä vuosikymmeniä sitten? Ehkä kätköistä löytyy suvussa kulkenut ikivanha valokuva muutaman sukupolven takaa?

Skannaa vanha valokuva mahdollisimman tarkasti ja voit huoletta käyttää sitä taulun kuvana. Retrokuvat tuovat erityisen persoonallisen tunnelman keittiöön tai ruokailutilaan, jotka monesti ovat niitä huoneita, joissa perhe kokoontuu viettämään yhteistä aikaa. Vieraita kestitessä vanhasta kuvasta tehty taulu on varma keskustelunaihe.


Makuuhuone

Makkarin seinälle voi perinteisesti niin nuori- kuin vanhempikin pari ripustaa kuvia tärkeästä päivästään. Tunnelmaa voi toki luoda arkisimmillakin yhteiskuvilla tai kauniista maisemakuvasta yhteiseltä lomamatkalta.

Kannattaa myös muistaa, että tauluihinkin voi lisätä tekstiä. Voit kirjoittaa kuvaasi mieleisesi lainauksen tai vaikkapa säkeen lempilaulustasi.
Taulun teko pähkinänkuoressa

  • Luo uusi projekti -> Sisustustuotteet -> Design Canvas-taulut -> Valitse haluamasi koko.
  • Tuo haluamasi kuva/kuvat ohjelmaan ja vedä se/ne taulupohjaan.
  • Kaksoisklikkaamalla kuvaa, pääset rajaamaan näkyviin haluamasi kohdan kuvasta.
  • Muista antaa kuvan jatkua punaisella viivalla merkatun alueen ulkopuolelle, jotta kuva jatkuu myös taulun n. 2 cm paksuisille sivureunoille ja edelleen taulun taakse. Näin lopputuloksesta tulee siisti, eikä valkoista canvasia jää näkyviin taulun riippuessa seinällä.
  • Kun olet tyytyväinen tauluusi, jatka normaalisti tilaamalla tuote klikkaamalla pyöreää ostoskärry-kuvaketta ohjelman oikeassa yläreunassa ja toimi ohjeiden mukaan.

Hauskoja hetkiä sisustuksen parissa!