Kutsu, onnittele ja kiitä persoonallisilla korteilla!

Omista kuvista tehdyt kutsu-, onnittelu-, ja kiitoskortit antavat persoonallisen säväyksen kekkereille kuin kekkereille. Alta löydät ideoita korttien tekoon, olipa kyseessä valmistujaiset, rippijuhlat, häät tai vaikkapa lastenkutsut.

Valmistujaiset

Kutsukortti: Valitse kutsuun vanha lapsuuden kuva tai vaikkapa valmistuneen huikeita tulevaisuuden näkymiä kuvastava otos.

Onnittelukortti: Kuva tai kuvakollaasi vuosien takaa temmeltävästä valmistuneesta toimii myös onnittelukortissa. Onnittelukorttiin voi valita myös tuoreemman kuvan ja kirjoittaa viereen esimerkiksi onnittelurunon tai elämänviisauksia.


Rippijuhlat

Kutsukortti: Valitse kutsukorttiin sopiva kuva rippileiriltä tai esimerkiksi kaunis aiheeseen sopiva maisemakuva.

Onnittelukortti: Onnittele rippijuhlien sankaria kortilla, jossa on kollaasi ripille pääsevän lapsuuden kuvista.

Kiitoskortti: Kiitä rippijuhlavieraita kortilla, jossa on kuva ripille päässeestä.


Häät

Moni pari marssii alttarille kesällä. Hyödynnä korttien teossa valmiita hääaiheisia teemapohjia, joita voit käyttää sellaisenaan tai muokata mielesi mukaan.

Kutsukortti: Laita kutsuun kuva suhteenne alkuvaiheilta tai vaikkapa onnistunut kuva yhteiseltä lomamatkalta. Voit myös kuvata vihkisormukset ja asetella ne kortin kannen kuvitukseen. Toinen hyvä idea on laittaa vierekkäin kummastakin esim. 1-vuotiskuvat.

Onnittelukortti: Onnittele hääparia persoonallisella kortilla, jossa kuva itse hääparista tai jostain heidän yhteisestä kiinnostuksen kohteestaan. Kirjoita mukaan onnitteluruno tai aiheeseen sopivat laulunsanat.

Kiitoskortti: Kiitä häävieraita kauniilla hääkuvastanne tehdyllä kortilla.


Lastenkutsut / Syntymäpäivät

Kutsukortti: Villiviikareista ei saa otettua muita kuin onnistuneita kuvia. Laita juhlakutsuun villeimmät otokset pienokaisten seikkailuista. Valitse myös riehakkaat fontit ja värit teksteihin!

Onnittelukortti: Onnittele syntymäpäiväsankaria kortilla jossa on hauska yhteiskuva kaveruksista!

Kiitoskortti: Kiitä juhlijoita juhlissa otetuista kuvista kootulla kortilla, jolloin juhlista jää myös vieraille konkreettinen ja hauska muisto.


Kortteihin voit valita joko valkoisen korttikartongin tai kauniisti kimmeltävän helmiäiskartongin. Nelisivuisten korttien mukana toimitetaan myös sopivat kirjekuoret.